Masła

Masło Paryskie

Masło Paryskie

Unikatowa receptura pasteryzacji słodkiej śmietanki sprawia, że masło ma bardzo łagodny smak prażonego mleka. Idealnie rozsmarowuje się na kanapkach.
Produkt ekskluzywny, cechą wyróżniającą jest również eleganckie i oryginalne opakowani

SKŁAD: śmietanka pasteryzowana, aromat mleka zagęszczonego, kultury bakterii mlekowych, barwnik - beta karoten

ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU: 82%

200 g
100 x 75 x 30 mm
produkt pakowany jest w karton: 6 kg ( 30 szt. x 200g )

Maslo Ekstra z Michowa

Masło Ekstra z Michowa

Masło doskonale rozsmarowuje się na pieczywie żytnim i pszennym.
Kusi jednolitą barwą i zapachem świeżej śmietanki.
Ma szeroką gamę zastosowań do celów kulinarnych.

SKŁAD: śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii, barwnik – beta karoten

ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU: 82%

200 g
100 x 75 x 30 mm
produkt pakowany jest w karton: 6 kg ( 30 szt. x 200g )

Maslo Ekstra z Michowa

Masło serwatkowe

Wyjątkowe masło otrzymywane ze śmietany serwatkowej. Zawarte w śmietanie białka serwatkowe są dobrym źródłem aminokwasów w diecie człowieka. Ponadto. ze względu na swoje właściwości reguluje gospodarkę wapniową organizmu. Bioaktywne peptydy, które uwalniają się podczas jej rozpadu wykazują zdolności hamowania patogenów, a także wspomagają rozwój pożytecznej mikroflory jelitowej. Dzięki wyjątkowym właściwościom topienia, masło serwatkowe może być używane do smarowania, pieczenia i gotowania.

SKŁAD: śmietana serwatkowa, kultury bakterii

ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU: 82%

200 g
100 x 75 x 30 mm
produkt pakowany jest w karton: 6 kg ( 30 szt. x 200g )